MobiPlus tecknar ramavtal med Matverket som innefattar betallösningar, drift och andra digitala tjänster till ett initialt ordervärde om ca 1,2 MSEK.

Matverket, med bas i Kungsbacka levererar måltidslösningar på ett modernt och brett sätt genom sina lunchrestauranger, catering, produktionskök och konceptet ”Home Meal Replacement” riktat mot skolmåltider, privata äldreboenden och företag.

Matverket har nu fått uppdraget att driva restaurangverksamhet på ett stort antal sjukhus i Västra Götalandsregionen och väljer därmed att fördjupa sitt samarbete med MobiPlus.

”Vi väljer MobiPlus som helhetsleverantör av system och tjänster till Matverket” säger Leo Gulin, VD på Matverket.

Det initiala ordervärdet uppskattas till ca 1,2 MSEK och innefattar såväl betallösningar till verksamheten som andra digitala tjänster, tillsammans med drift. Matverket har tidigare varit kund till MobiPlus dotterbolag Retailsolutions gällande betaltjänster men har nu valt att både bredda och fördjupa samarbetet kring fler produkter och tjänster tack vare MobiPlus breda portfölj.

”Det är jätteroligt att få möjligheten att stötta Matverket i deras ambition att leverera mat till hög kvalitet inom ett område som tidigare varit eftersatt. Möjligheterna att skapa en sammanhållen större lösning för våra kunder har verkligen vuxit sedan vi kom in i MobiPlus-koncernen” säger Ingemar Pålsson, ansvarig projektledare på MobiPlus.

 

För ytterligare information
Ingemar Pålsson, MobiPlus AB
Telefon: 031-382 08 04
E-post: ingemar.palsson@mobiplus.se
www.mobiplus.se

 

Denna information är sådan information som MobiPlus AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 20/11 2018.

 

Kort om MobiPlus
MobiPlus AB (publ) (organisationsnummer: 556823-2465) är ett marknadsförings- och teknikföretag med kontor i Göteborg, Borås, Helsingborg, Söderhamn och Örnsköldsvik, som erbjuder lösningar inom digital marknadsföring till framförallt företag inom e-handel och detaljhandel. Bolagets affärsidé är att erbjuda plattformar för kommunikation via SMS, e-post, hemsida, e-handel, sociala medier, sökmotoroptimering, digitala skärmar och fasta reklamytor, samt sköta all teknik och support bakom plattformen. Det inkluderar även drift av webbplatser, webbutveckling, apputveckling, IT-baserade affärs- och kassasystem, samt service och montering. Bolaget har som mål att vara en helhetsleverantör för sina kunder för att effektivisera deras marknadsföring. Bolaget har utvecklat en egen plattform för bland annat SMS och nyhetsbrevsutskick med möjlighet till personliga utskick och enkel hantering.

 

Läs som pdf

‹ Tillbaka