MobiPlus investerar i utvecklingsarbete motsvarande ett värde av 1,8MSEK i nästa generations styrningsplattform för handelsföretag och nya servrar i Umeå.

I och med MobiPlus förvärv av Retailsolutions Sverige AB i början av året så fick bolaget tillgång till en egenutvecklad plattform för hantering av produkter, kunder, ordrar, statistik mm. För att framtidssäkra samarbetet med den stora kundgruppen av handelsföretag gör bolaget nu en större intern investering i utvecklingen av nästa generation av denna plattform. Målet är att stärka MobiPlus erbjudande inom omnichannel-lösningar med en förbättrad gemensam synkroniserad hantering av såväl e-handel, fysisk butik som digital marknadsföring och business intelligence. Den nya plattformen kommer skapa mycket större möjligheter för MobiPlus kunder att dra nytta av hela MobiPlus breda utbud av produkter och tjänster.

I samband med detta bygger MobiPlus även upp en ny servermiljö i Umeå för att ytterligare säkerställa att även utbudet av hosting och driftstjänster kommer ligga i framkant även i framtiden.

”Vi har sett en stark orderingång det senaste, speciellt bland tidigare kunder som vill bredda sitt engagemang hos MobiPlus och det känns fantastiskt roligt att kunna ge våra kunder möjligheten att få tillgång till otroligt mycket information om olika delar av deras verksamhet på ett och samma ställe.” – Fredrik Alsgren, VD MobiPlus

Om MobiPlus:
MobiPlus är en digital fullservicebyrå som vilar på tre grundpelare; digital marknadsföring, detaljhandelslösningar och tekniska IT-lösningar. Genom att leverera hela bredden av lösningar ger vi våra kunder en kontaktyta och en partner som tar hela ansvaret för plan, genomförande och support. Det är så vi bygger våra långsiktiga partnerskap med våra kunder för att på ett modernt och kostnadseffektivt sätt avlasta förenkla våra kunders vardag.

Vår vision är att, genom att leverera moderna och marknadsledande digitala lösningar och tjänster, arbeta i nära partnerskap med våra kunder, stora som små, för att ge dem friheten att fokusera på sitt eget kärnerbjudande och nå sina mål.

Inom digital marknadsföring arbetar vi med marknadsföringstjänster såsom SMS och e-post, lojalitetslösningar, digital strategi, SEO, sociala medier, digital annonsering, content/native, och webbproduktion.

Detaljhandelslösningar innefattar strategisk konsultation, e-handel, kassasystem/POS, affärssystem, betallösningar, integrationslösningar och tillhörande kringtjänster.

Den tekniska grundpelaren består i serverlösningar, hosting, applikationsdrift, systemlösningar från t.ex. Microsoft, Adobe m.fl, telefonilösningar, kontorslösningar, hårdvara mm.

Vårt team av ca 35 specialister inom de strategiska, kreativa och tekniska delarna av den digitala världen står redo att hjälpa er utveckla ert kunderbjudande, köpupplevelse och verksamhet för att möta morgondagens utmaningar.

‹ Tillbaka