Nytt år och nya möjligheter med nytt utseende. MobiPlus AB börjar året med att visa upp en ny grafisk profil och hemsida som kommunicerar att bolaget löser affärsproblem i en digital värld där människa, teknik och affär möts.

MobiPlus AB består av flera tidigare fristående företag som numera agerar i en gemensam koncern. Med en ny profil kan bolaget visa upp en tydlig enighet för såväl kunder, aktieägare, anställda och alla andra som kommer i kontakt med bolagen i koncernen.

Med den nya identiteten vill bolaget förmedla att de alltid strävar efter att vara kreativt styrda, strategiskt drivna, teknikvänliga och mänskligt besatta.

”Under 2018 har vi arbetat hårt för att få våra sex företag att börja agera gemensamt till marknaden. Under 2018 har vi lagt stora resurser för att effektivisera verksamheterna och det känns därför extra roligt att inleda 2019 med en ny grafisk profil som hela företaget står bakom. Jag är otroligt stolt över det hårda arbete som har gjorts och som nu lägger grunden för att vi skall nå våra tillväxtmål”, säger Fredrik Danielsson, VD för MobiPlus AB.


För ytterligare information

Fredrik Danielsson, MobiPlus AB
Telefon: 031-382 08 01
E-post: fredrik.danielsson@mobiplus.se
www.mobiplus.se


Kort om MobiPlus

MobiPlus AB är en samling av tidigare fristående företag som numera agerar i en gemensam koncern, detta för att lättare kunna samordna många delar av den digitala affären. Vi erbjuder lösningar inom e-handel, kassasystem, affärssystem och integrationer. Dessutom hjälper vi våra kunder med hela den digitala marknadsföringen. Vi tar även ett helhetsansvar för drift och support. Genom att ta ansvar för helheten hos våra kunder kan vi erbjuda både enkelhet och mervärde, vilket ger möjlighet till snabbare, bättre och mer faktabaserade affärsbeslut.

 

Läs som pdf

‹ Tillbaka